RejserduSort

Hvem er Rejserdu

Hej! Vi er Sarah & Stefan, et rejseglad ægtepar som elsker, at udforske verden. Vi producerer rejseblogs under navnet Rejserdu. Rejserdu startede med vores fælles passion for at rejse, hvor ideen om en rejseblog blev skabt. Med bloggen kan vi dokumentere vores rejser i hele verden og samtidig inspirere dig, til at udleve dine drømme.

OmOsStefan

Stefan

Den evige glade, selvudnævnte porter, det er mig! Jeg vil beskrive mig selv, som en perfektionist, indenfor forberedelse af rejser og fotografering. Vi elsker begge at rejse, hvilket gør det hele endnu bedre! Siden vi er begyndt at rejse, har jeg fundet mig selv interesseret i livet under havets overflade.

Felix

Det nyeste familiemedlem, er vores 2-årige søn, der elsker leg, snacks og

OmOsSarah1

Sarah

Hej, jeg er Sarah. Jeg er uddannet sygeplejerske. Jeg trives med en rygsæk på ryggen  og verden for vores fødder. Jeg elsker at udforske naturen og dyrelivet, især livet under havets overflade fascinerer mig. Mødet med lokalbefolkningen og et indblik i deres hverdag, ikke mindst deres køkken, er prikken over i’et.

Hvorfor Rejserdu?

Navnet Rejserdu valgte vi fordi, det kort og godt fremhæver vores fokus på rejser  og samtidig kaster bolden videre til dig – Rejser du?

Hvordan rejser vi?

Vi er to eventyrlystne, som elsker at udforske verden, gerne med vores rygsæk, telt og trangia som vores base. Oplevelser er langt mere værdifulde for os, end materielle ejendele, det at bo på et fancy hotel, eller at flyve på 1. klasse.

På vores rejser værdsætter vi naturoplevelser, især vandreture i bjerge, vandfald, vulkaner og det vilde dyreliv, er prioriteret højt. Under havets overflade, åbner der sig en enestående verden, som vi elsker, at udforske med snorkel eller iltflaske. Her forsvinder alt støj og du svømmer pludselig blandt Nemo, hammerhajer eller med de store pukkelhvaler.

Som ekstra krydderi på vores rejser, nyder vi at opsøge unik kultur og lokale samfund, samt komme lidt tættere på dem og deres levevis.

Kontakt os

Har du et spørgsmål til din rejse rundt i verden, en ide til nye rejsemål, eller vil du blot sige hej? Kontakt os ved at sende en besked på Instagram, Facebook eller email – [email protected]

Mest stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål til din rejse rundt i verden, en ide til nye rejsemål, eller vil du blot sige hej? Kontakt os ved at sende en besked på Instagram, Facebook eller email – [email protected]